Σεισμοσ Ηρακλειο / Δυνατός σεισμός με το / Κλιμάκιο 20 μηχανικών του υπουργείου υποδομών και μεταφορών μεταβαίνουν στην περιοχή του σεισμού στο .

Σεισμός 5,8 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημείωθηκε πριν λίγο στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 22 . Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Κρήτη · ηράκλειο · σεισμός. Υποδομών μεταβαίνει στο ηράκλειο μετά τον ισχυρό σεισμό.

Κλιμάκιο 20 μηχανικών του υπουργείου υποδομών και μεταφορών μεταβαίνουν στην περιοχή του σεισμού στο . Î
Î"υνατός σεισμός με το from www.kriti24.gr
Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν τα 12,9 χλμ. Κρήτη · ηράκλειο · σεισμός. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη παιδείας έφη κουτεντάκη. Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας. Τις στιγμές του πολύ δυνατού σεισμού που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο ηρακλειο αλλά και εκείνες που ακολούθησαν μετά τον εγκέλαδο, . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 22 . Υποδομών μεταβαίνει στο ηράκλειο μετά τον ισχυρό σεισμό.

Κρήτη · ηράκλειο · σεισμός.

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 22 . Κλιμάκιο 20 μηχανικών του υπουργείου υποδομών και μεταφορών μεταβαίνουν στην περιοχή του σεισμού στο . Σεισμός 5,8 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημείωθηκε πριν λίγο στο ηράκλειο κρήτης. Τις στιγμές του πολύ δυνατού σεισμού που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο ηρακλειο αλλά και εκείνες που ακολούθησαν μετά τον εγκέλαδο, . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη παιδείας έφη κουτεντάκη. Κρήτη · ηράκλειο · σεισμός. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν τα 12,9 χλμ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Υποδομών μεταβαίνει στο ηράκλειο μετά τον ισχυρό σεισμό. Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις .

Τις στιγμές του πολύ δυνατού σεισμού που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο ηρακλειο αλλά και εκείνες που ακολούθησαν μετά τον εγκέλαδο, . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 στο ηράκλειο κρήτης. Κλιμάκιο 20 μηχανικών του υπουργείου υποδομών και μεταφορών μεταβαίνουν στην περιοχή του σεισμού στο . Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας.

Σεισμός 5,8 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημείωθηκε πριν λίγο στο ηράκλειο κρήτης. Î
Î"ιπλός σεισμός 3,2 Ρίχτερ με from www.hxonews.gr
Κλιμάκιο 20 μηχανικών του υπουργείου υποδομών και μεταφορών μεταβαίνουν στην περιοχή του σεισμού στο . Κρήτη · ηράκλειο · σεισμός. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν τα 12,9 χλμ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη παιδείας έφη κουτεντάκη.

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.

Σεισμός 5,8 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημείωθηκε πριν λίγο στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη παιδείας έφη κουτεντάκη. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 στο ηράκλειο κρήτης. Τις στιγμές του πολύ δυνατού σεισμού που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο ηρακλειο αλλά και εκείνες που ακολούθησαν μετά τον εγκέλαδο, . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 22 . Υποδομών μεταβαίνει στο ηράκλειο μετά τον ισχυρό σεισμό. Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν τα 12,9 χλμ. Κρήτη · ηράκλειο · σεισμός. Κλιμάκιο 20 μηχανικών του υπουργείου υποδομών και μεταφορών μεταβαίνουν στην περιοχή του σεισμού στο .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν τα 12,9 χλμ. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη παιδείας έφη κουτεντάκη. Υποδομών μεταβαίνει στο ηράκλειο μετά τον ισχυρό σεισμό. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 στο ηράκλειο κρήτης.

Υποδομών μεταβαίνει στο ηράκλειο μετά τον ισχυρό σεισμό. Î
Î"υνατός σεισμός με το from www.kriti24.gr
Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη παιδείας έφη κουτεντάκη. Υποδομών μεταβαίνει στο ηράκλειο μετά τον ισχυρό σεισμό. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 22 . Κλιμάκιο 20 μηχανικών του υπουργείου υποδομών και μεταφορών μεταβαίνουν στην περιοχή του σεισμού στο . Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν τα 12,9 χλμ. Κρήτη · ηράκλειο · σεισμός.

Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις .

Κρήτη · ηράκλειο · σεισμός. Υποδομών μεταβαίνει στο ηράκλειο μετά τον ισχυρό σεισμό. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν τα 12,9 χλμ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό το εστιακό βάθος είναι 10 χιλιόμετρα. Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας. Τις στιγμές του πολύ δυνατού σεισμού που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο ηρακλειο αλλά και εκείνες που ακολούθησαν μετά τον εγκέλαδο, . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 στο ηράκλειο κρήτης. Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 22 . Σεισμός 5,8 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημείωθηκε πριν λίγο στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη παιδείας έφη κουτεντάκη.

Σεισμοσ Ηρακλειο / Î"υνατός σεισμός με το / Κλιμάκιο 20 μηχανικών του υπουργείου υποδομών και μεταφορών μεταβαίνουν στην περιοχή του σεισμού στο .. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν τα 12,9 χλμ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σεισμός 5,8 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημείωθηκε πριν λίγο στο ηράκλειο κρήτης. Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας.